Φοβερόν όραμα

Η Παναγία σώζει την Ελλάδα φοβερά προστασία

«Τη υπερμάχω  στρατηγώ τά νικητήρια ως λυτρωθείσα των δεινών ευχαριστήρια, Αναγράφω σοι ή Πόλις σου, Θεοτόκε. Άλλ’ ως έχουσα το κράτος απροσμάχητον, έκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον, Ίνα κράζω σοι΄ χαίρε Νύμφη ανύμφευτε».

ΣΥΝΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΥΙΕ ΜΟΥ, ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ

( ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ )

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, ένας από τους πλέον φωτισμένους μεγάλους Αγιορείτες Γέροντες μας, του εξωτερικού, είδε ένα συγκλονιστικό όραμα : Η Παναγία μας γονατιστή μπροστά στον δικαιοκριτή Χριστό, Τον παρακαλούσε να γλιτώσει την Ελλάδα από κάποιο πολύ μεγάλο κίνδυνο και καταστροφή που θα ερχόταν μελλοντικά.

– Όχι μητέρα έλεγε ο Κύριος… Κοίταξε τι γίνεται στην Ελλάδα. Κοίταξε την αμαρτία ( εννοώντας τα σαρκικά και την ομοφυλοφιλία)…

-Συχώρεσε τους Υιέ μου, σώσε την Ελλάδα που σε πιστεύει και μας αγαπά.

– Όχι μητέρα. Δεν με αγαπά και δεν πιστεύει, με τέτοιες σαρκικές αμαρτίες.

– Σε παρακαλώ παιδί μου, με δάκρυα τώρα παρακάλα τον Κύριο η Παναγία. Μην το αφήσεις να γίνει.

– Δεν γίνεται μητέρα και μη μου το ζητάς σε παρακαλώ, είπε ο Χριστός, πικραμένους από τους  Έλληνες, που έχασαν κάθε ευσέβεια και μέτρο, κάθε καθαρότητα και πνευματικότητα, μολύνοντας με αμαρτία και ασέβεια μικρούς και μεγάλους.

– Άκουσε παιδί μου και Κύριε μου, επέμεινε η Παναγία. Άκουσε τις προσευχές μου, άκουσε και τα παιδιά σου που με επικαλούνται και με ικετεύουν να σε παρακαλέσω…

– Δεν γίνεται μητέρα… Η αμαρτία ξεχείλισε… Μην επιμένεις… λέει ο Χριστός και χάνεται….

Τότε στεναχωρημένη η Παναγία μας, η Υπέρμαχος της Ελλάδας, κάνει κάτι απρόσμενο. Σηκώνεται όρθια, βγάζει τον μανδύα της και τον αφήνει προστατευτικά πάνω στην Ελλάδα!

ΩΣ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ! ΩΣ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Αδέλφια μου Χριστιανοί Ορθόδοξοι, το ποτήρι της οργής του Θεού ξεχείλισε. Ο Ουρανός θρηνεί για το κατάντη μας. Όλοι είμαστε υπόλογοι και υπεύθυνοι. Μαζί με την μητέρα Παναγία με δάκρυα στα μάτια σας ικετεύω: ελάτε στον Χριστό.

Για να σωθεί η Ελλάδα μας, για να σωθεί η ψυχή μας. Για να χαρεί κι η Παναγία η Μάνα η δική μας.

Επιμέλεια:  Ίερός Ναός  Αγίου Νικάνορος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *